Wijnkaart Cuchara
U vindt onze selectie wijnen in het menu.
U vindt onze selectie wijnen in het menu.
Alcoholvrij bier (0.4%). Basis is de Brugse zot, deze wordt op een unieke manier gefilterd waardoor enkel het bier, zonder alcohol overblijft. Aromatische hop, toetsen van citrus.
Blond bier van hoge gisting, en is hergist op fles. Karaktervol bier gemaakt van 100% Belgische ingrediënten en vlot te drinken! Zacht en romig, met een aangename, lichte bittere nasmaak. Een alcoholpercentage van 5,8%. De brouwerij bevindt zich in Ath, Henegouwen.
Gebrouwen door Belgian Brew Brothers op basis van gerstemout en tarwemout, geinfuseerd met Cascade en Amarillo hop. Licht troebel, zeer fruit en zachte smaak. Subtiele bitterheid.
Blonde ale, licht verfrissend, aromatisch en citrustonen op de neus. Fijn kruidig van smaak.
Chris Van Acker brouwde voor u de Brewmasters Selection Wild Tripel Hop. Dit bier bestaat uit 15% foederbier dat 24 maanden rijpt op eikenhouten foeders en versneden is met onze heerlijke Petrus Tripel waar 2 Amerikaanse hopsoorten aan werden toegevoegd, namelijk Cascade en Amarillo. Deze combinatie zorgt voor een goudblond bier van 8% met een stevige schuimkraag, een frisse citrusgeur, een mooie hopbitterheid en een aangenaam zuurtje als nasmaak. De zuurtegraad van het foederbier zorgt er voor dat de bitterheid subtieler wordt waardoor de drinkbaarheid van dit bier de hoogte ingaat. Hoewel beweerd werd dat bitterheid en zuur helemaal niet samengaan, bewijst Chris hier op eigenwijze manier het absolute tegendeel.
Pieter Maes brouwde voor u de Brewmasters Selection Wild Quadrupel. Dit bier bestaat uit een samenstelling van 5 verschillende speciaalmouten en 1 gepelde en geroosterde gerst in combinatie met zuur foederbier. De zurigheid zorgt voor een vlotte doordrinkbaarheid en een aangename fruitigheid, terwijl de verschillende mouten een volmondige en complexe smaak geven.
Licht blond bier. Wilde aroma's van leer en hooi. Droog, bitter en heel verfrissend.
Bier op basis van gerstemout, frambozen en cacaobonen. Lichthoppig, halfzoet met vrij veel zuren van de frambozen.
Stevig gegrilde speltmout, houtachtige tonen. Smaken van gebrande koffie, chocolade, goed uitgebalanceerd zonder te zwaar over te komen.
Klassieke Ardense tripel Belgische rum. Stevig, ongefilterd, zacht bittertje met een subtiele kruidigheid van de rum.
Geuzebier uit Anderlecht. Mengeling van Lambik van verschillende leeftijden, zurige, fruitige smaak. Gerijpt op houten vaten, 2de vergisting op fles, hierna rijpt deze nog een jaar in de kelders vooraleer deze op de markt komt.