• Biografie

    De chef van Cuchara, Jan Tournier, begon zijn carrière in de keuken van het Hilton hotel Antwerpen, waar hij de perfecte basis leerde onder toezicht van Gert-Jan Raven.

    Na een periode van drie jaar was hij klaar voor een nieuwe uitdaging: hij kon aan de slag in 'Het gebaar', de lunch-lounge van topchef Roger Vandamme...

    Lees meer

    Opmerkingen

    1SEP

    Online reserveren

    Vanaf heden is het mogelijk om online reservaties te maken. Deze manier geniet de voorkeur van het cuchara-team.

    Reserveer hier

    1Okt

    Telefonisch bereikbaar

    Sinds heden zijn wij tijdens onze service niet meer telefonisch bereikbaar. Online reserveren kan altijd!

    Openingsuren

    Cuchara verbouwt en transformeert!

    De afgelopen periode was er eentje van formaat! De afgelopen maanden kookte ik samen met mijn team tegen de sterren op. De tijd die ik daarbuiten had ging voornamelijk naar de bouw van het nieuwe restaurant.

    Eindelijk is het zover! Vanaf heden mag ik jullie samen met mijn team verwelkomen in onze "New Cuchara". We hebben ons niet gericht op het vergroten van capaciteit maar wel gericht op het geven van meer comfort.

    We hebben ook een eigen wijnkamer, waar jij als gast je eigen wijn kan gaan uitkiezen. Samen werkte ik ideeën uit met binnenhuis architecte Kathleen Simons. Voor het glazen werk in mijn zaak kon ik rekenen op de steun van het glazen huis Lommel.

    Ik en mijn team heten jullie van harte welkom,

    Jan Tournier

    Foto's nieuwe interieur

  • Categories


    Fotograaf: MABL

    Gerechten

    Interieur

    Keuken

  • Contact

    Lepelstraat 3, 3920 Lommel

    Telefoon:
    Email:

    +32 (11) 75 74 35
    info@cuchara.be

    Openingsuren

    Lunch:
    Diner:
    Gesloten:

    12u00 - 14u00 Keuken open
    18u30 - 21u00 Keuken open
    Zaterdagnamiddag, Zondag en Maandag

    Reserveer via deze link online

    Social media

       

    Vakantieperiode

    Jaarlijks verlof van 7/7/16 tot en met 11/7/16 en van 30/8/16 tot en met 10/9/16

    Contact Formulier

    Naam:  
    E-mailadres:  
    Spam controle:   Hoeveel is 1 + 2?
    Opmerking:  
        Clear Send
  • Online reserveren

  • Biografie

    De chef van Cuchara, Jan Tournier, begon zijn carrière in de keuken van het Hilton hotel Antwerpen, waar hij de perfecte basis leerde onder toezicht van Gert-Jan Raven.

    Na een periode van drie jaar was hij klaar voor een nieuwe uitdaging: hij kon aan de slag in 'Het gebaar', de lunch-lounge van topchef Roger Vandamme. Aan de zijde van Roger verfijnde Jan zijn techniek en leerde hij alle knepen van de moderne keuken.
    Na enkele jaren werken met de beste ingrediënten, de nieuwste technieken en in een team met een culinaire vooruitstrevende visie, was Jan klaar voor zijn droom: Cuchara!

    Restaurant

    In eethuis Cuchara wordt er enkel gewerkt met menu's van 4 of 5 gangen. Tijdens de week kan je 's namiddags echter kiezen voor een lunch-menu bestaande uit 2 of 3 gangen. Deze worden maandelijks samengesteld uit seizoensgebonden ingrediënten.

    Het is vanzelfsprekend dat er enkel wordt gewerkt met kraakverse topproducten, die op een verrassende manier worden verwerkt zonder de natuurlijke smaken uit het oog te verliezen. Er worden gerechten gecreëerd, die door de originele benadering inzake bereiding en presentatie, alle zintuigen prikkelen.

    De ongedwongen sfeer in eethuis Cuchara zorgt voor de optimale omgeving om te genieten van culinaire hoogstandjes. Laat je verrassen door onze versie van de klassiekers en ervaar de smaken in onze culinaire vernieuwingen.

    Terug naar informatie
  • Persartikelen

    3jan

    De Morgen

    De Limburge noorderkempen scoren culinair sterk dit jaar. Nog niet met sterren
    maar wel met boeiende nieuwskomers...

    Lees het volledige artikel

    26feb

    Het belang van limburg

    In de lepelstraat ontvangt Jan Tournier u in zijn Restaurant Cuchara. In het huis dat
    zijn overgrootouders nog bouwden presenteert deze volleerde kok...

    Lees het volledige artikel

    26feb

    De Standaard

    Alweer geen inspanning te groot voor mijn gewaardeerde lezers
    nieuw culinair talent op te sporen...

    Lees het volledige artikel

    5mar

    Knack Resto

    In het onlangs geopende Restaurant Cuchara (Lommel) levert de
    28 jarige kok Jan Tournier culinair vuurwerk, maar zonder pretentie...

    Lees het volledige artikel



    Terug naar informatie