• Biografie

    De chef van Cuchara, Jan Tournier, begon zijn carrière in de keuken van het Hilton hotel Antwerpen, waar hij de perfecte basis leerde onder toezicht van Gert-Jan Raven.

    Na een periode van drie jaar was hij klaar voor een nieuwe uitdaging: hij kon aan de slag in 'Het gebaar', de lunch-lounge van topchef Roger Vandamme...

    Lees meer

    Bekijk onze openingsuren

    Nieuws

    2Dec

    Online reserveren

    Vanaf heden is het mogelijk om online reservaties te maken. Deze manier geniet de voorkeur van het cuchara-team.

    Reserveer hier

    24Okt

    Njam! Chef

    Chefkok Jan tournier is één van de nieuwste njam! chefs.. Bekijk zijn website hier!

    Njam TV!

    Persartikelen

    18nov

    Michelinster

    Team cuchara is blij met hun eerste michelin ster! We willen in de toekomst
    verder blijven werken om constant deze kwaliteit en beter te blijven leveren.

    Lees het volledige artikel op Be-Gusto

    21maa

    Be-Gusto recensie

    Eind vorig jaar beloonde Michelin zijn Cuchara met een eerste ster. Oververdiend want
    bij ons eerste bezoek enkele weken voor de uitreiking kon Jan meer dan bevestigen.
    Een conceptueel sterk concept met visuele creativiteit en smaakvolle gerechten..

    Lees het volledige artikel op Be-Gusto

    Alle persartikels
  • A La carte

    Van dinsdag- t.e.m. vrijdagmiddag & van dinsdag- t.e.m. donderdagavond.

    VOORGERECHTEN

    Noordzeekrab - mierikswortel (25 euro)
    Tartaar van rund - ganzenlever (25 euro)
    Wilde Paddenstoelen - hoeve-ei (25 euro)

    HOOFDGERECHTEN

    Kabeljauw (30 euro)
    Boerderijhert - bereidingen van broccoli (30 euro)


    NAGERECHTEN

    Chocolade - Braambes - chili (12 Euro)
    Structuren van aardbei (12 euro)
    Assortiment van kazen geselecteerd door kaasmeester Peter Verbruggen (15 euro)

    Lunchen

    Gastronomisch lunchen

    AMUSE
    VOORGERECHT
    HOOFDGERECHT
    KOFFIE

    aan 33 euro per persoon

    Menu

    Noordzeekrab - sneeuw van mierikswortel

    Belgisch wit-blauw - bevroren ganzenlever

    Wilde paddenstoelen - hoeve-ei - crème van miso en cashewnoten (*)

    Boerderijhert - bereidingen van broccoli

    Chocolade - braambes - chilipeper

    Structuren van aardbei (**)

    Assortiment van kazen: +15 euro

    prijzen van menu:
    4-gangenmenu aan 59 euro (excl. * & **)
    aangepaste wijnen +30 euro
    5-gangenmenu aan 69 euro(incl.* & excl. **)
    aangepaste wijnen +35 euro
    6-gangenmenu aan 79 euro(incl. * & **)
    aangepaste wijnen +40 euro

    Indien gewenst, is een aanpassing van de menu mogelijk.
    Wij komen ook tegemoet aan personen die bv. vegetarisch, veganistisch, lacto-intolerant, glutenvrij,... eten. Gelieve dit bij de reservatie te vermelden.

    Van dinsdag- tot en met donderdagavond is À LA CARTE ook 's avonds mogelijk.
  • Categories


    Fotograaf: MABL

    Gerechten

    Interieur

    Keuken

  • Contact

    Lepelstraat 3, 3920 Lommel

    Telefoon:
    Email:

    +32 (11) 75 74 35
    info@cuchara.be

    Openingsuren

    Lunch:
    Diner:
    Gesloten:

    12u00 - 14u00 Keuken open
    18u30 - 21u00 Keuken open
    Zaterdagnammidag, Zondag en Maandag

    Reserveer via deze link online

    Social media

       

    Vakantieperiode

    02/09/14 tot en met 06/09/14


    23/09/14 tot en met 27/09/14

    Contact Formulier

    Naam:  
    E-mailadres:  
    Opmerking:  
        Clear Send
  • Online reserveren

  • When OVEDRIVESPORTS meets cuchara

  • Biografie

    De chef van Cuchara, Jan Tournier, begon zijn carrière in de keuken van het Hilton hotel Antwerpen, waar hij de perfecte basis leerde onder toezicht van Gert-Jan Raven.

    Na een periode van drie jaar was hij klaar voor een nieuwe uitdaging: hij kon aan de slag in 'Het gebaar', de lunch-lounge van topchef Roger Vandamme. Aan de zijde van Roger verfijnde Jan zijn techniek en leerde hij alle knepen van de moderne keuken.
    Na enkele jaren werken met de beste ingrediënten, de nieuwste technieken en in een team met een culinaire vooruitstrevende visie, was Jan klaar voor zijn droom: Cuchara!

    Restaurant

    In eethuis Cuchara wordt er enkel gewerkt met menu's van 4 of 5 gangen. Tijdens de week kan je 's namiddags echter kiezen voor een lunch-menu bestaande uit 2 of 3 gangen. Deze worden maandelijks samengesteld uit seizoensgebonden ingrediënten.

    Het is vanzelfsprekend dat er enkel wordt gewerkt met kraakverse topproducten, die op een verrassende manier worden verwerkt zonder de natuurlijke smaken uit het oog te verliezen. Er worden gerechten gecreëerd, die door de originele benadering inzake bereiding en presentatie, alle zintuigen prikkelen.

    De ongedwongen sfeer in eethuis Cuchara zorgt voor de optimale omgeving om te genieten van culinaire hoogstandjes. Laat je verrassen door onze versie van de klassiekers en ervaar de smaken in onze culinaire vernieuwingen.

    Terug naar informatie
  • Persartikelen

    3jan

    De Morgen

    De Limburge noorderkempen scoren culinair sterk dit jaar. Nog niet met sterren
    maar wel met boeiende nieuwskomers...

    Lees het volledige artikel

    26feb

    Het belang van limburg

    In de lepelstraat ontvangt Jan Tournier u in zijn Restaurant Cuchara. In het huis dat
    zijn overgrootouders nog bouwden presenteert deze volleerde kok...

    Lees het volledige artikel

    26feb

    De Standaard

    Alweer geen inspanning te groot voor mijn gewaardeerde lezers
    nieuw culinair talent op te sporen...

    Lees het volledige artikel

    5mar

    Knack Resto

    In het onlangs geopende Restaurant Cuchara (Lommel) levert de
    28 jarige kok Jan Tournier culinair vuurwerk, maar zonder pretentie...

    Lees het volledige artikel



    Terug naar informatie